QNECTA | SOLUCIONS DE INTERNET

Qnecta és una empresa dedicada a les connexions sense fils, WiMAX, Wi-Fi, i veu IP, nascuda, a començaments de l’any 2002, davant la necessitat de fer arribar la banda ampla a zones llunyanes i/o de difícil accés i connectar diferents seus sense fils.

Qnecta ha esdevingut una de les principals empreses especialitzades en tot tipus de connexions sense fils, xarxes rurals i/o municipals, xarxes comunitàries, veu IP, enllaços punt a punt i hot-spot.

Dediquem un 10% de la nostra facturació a I+D i una formació continuada ens permet poder solucionar les diferents situacions que es presenten.

Treballem en tots els sectors:

Públics: Ajuntaments Instituts
Privats: Multinacionals PIME Comunitats de propietaris Particulars

QUALITAT I PROFESIONALITAT

Volem oferir la màxima qualitat als nostres productes i serveis, per això ens comprometem i esforcem per superar els obstacles que puguin sorgir en cada cas. Respostes a les necessitats de la clientela. A Qnecta sabem que no hi ha instal·lacions estàndard: cada cas és únic i necessita una resposta nova, a mida de les necessitats del client o clienta.

Els resultats

Tota la nostra tasca està orientada als resultats; útils i concrets en cada situació; sense escatimar en temps ni esforços.

La innovació

Treballem en un sector àmpliament innovador, la qual cosa fa que ens adaptem contínuament a nous productes i serveis.